01.02.2016

Prodhimi i dyfishuar i programit të produkteve të pjekura të ngrira

Me një kënaqësi të madhe ju informojmë se burimi i shumë momenteve të lumturisë për qindra mijëra njerëz në mbarë botën, Sh.A. "Zhito Leb" nga Ohri i ka dyfishuar kapacitetet e prodhimit të programit të produkteve të pjekura të ngrira - për shkak se qindra mijëra konsumatorë të kënaqur pretendojnë të fillojnë të numërohen në shtatë shifra.

Pas eksportit në Serbi dhe Dubai, momentalisht po negociojmë edhe me disa vende të Ballkanit dhe për shkak se kemi arritur në fazën "finalizimi i produkteve", planifikojmë që kërkesën e rritur shumëfishtë ta presim shumë të përgatitur. Me një kapacitet dyfish më të madh se kapaciteti i tanishëm, kompania "Zhito Leb" është e gatshme për të zgjeruar produktin tonë cilësor ushqimor në mbarë botën.

Albanian