01.02.2016
Prodhimi i dyfis...
Me një kënaqësi të madhe ju informojmë se burimi i shumë momenteve të lumturisë për qindra mijëra njerëz në mbarë botën, Sh.A. "Zhito Leb" nga Ohri i ka dyfishuar kapacitetet e prodhimit të programit të produkteve të pjekura të ngrira - për shkak se qindra mijëra...
01.02.2016
Edhe sheikët e D...
Kufijtë e shijes së mirë i tejkalojnë të gjithë kufijtë e tjerë, politikë ose fizikë. Dëshmia më e mirë për këtë është se një pjesë e emigrimit të ushqimit të Maqedonisë kuptimin e saj të ekzistencës e realizon në Dubai. Dhe jo vetëm në...
01.02.2016
Edhe Apetisimo e...
Edhe një gamë e produkteve tona të njohura e pushton Ballkanin - sepse kënaqësia është më e madhe kur do të ndahet. Programi ynë i njohur "Apetisimo" është kënaqësia, të cilën tashmë e ndajmë me qytetarët e Republikës së Serbisë falë bashkëpunimit n...
01.02.2016
Gjevreku u Ohrit...
Përbërësi kryesor i mëngjesit legjendar të Ohrit që përfshin edhe jogurtin, gjëja më e njohur që mund të hahet në Ohër dhe që nuk është nxjerrë nga liqeni – gjevreku i Ohrit kohët e fundit është në listën e gjellëve të fqinjëve në Serbi. N...