26.10.2022
ИЗВЕСТУВАЊЕ
17.08.2018
ДОБИТНИЦИ НА НАГ...
Добитници на наградната игра "ПАТУВАЊЕ НАД ОБЛАЦИТЕ" која се одржа од од 16-ти јули до 15-ти август.. ИМЕ И ПРЕЗИМЕ Град НАГРАДА Ерик Т. гума за пливање Куманово Ерик Т. крпа за плажа Куманово Тања К. крпа за плажа Струга Даниел М. гума...
15.07.2018
Патување над обл...
?????????? ??????? ?? ?????????? ???? “???????? ??? ????????”   ??????????? ?? ?????????? ???? ??????????? ?? ?????????? ???? ? ??????? ?? ????????? ? ??????? ???????? ????? ??????, (?? ????????????? ????? „???????????“), ?? ??????? ?? ???.„?????“ ??.106-4/1, ??????. New Balance China Fake 1400 http://newbalance4sale.com/630-new-balance-m991-new-balance-...
23.01.2018
Добитници на наг...
Добитници на наградната игра "Изгреби и добиј" која се одржа од 11.12.2017 до 20.01.2018. ИМЕ И ПРЕЗИМЕ Град НАГРАДА Христијан Наумоски Охрид KEEYWAY HURICANE Наташа Здравевска Охрид Телевизор Крсте Илиоск...
10.12.2017
Изгреби и добиј
?????????? ??????? ?? ?????????? ????     ??????????? ?? ?????????? ???? ??????????? ?? ?????????? ???? ? ??????? ?? ????????? ? ??????? ???????? ????? ??????, (?? ????????????? ????? „???????????“), ?? ??? ?? ?.?. ???? ??? ?????. New Balance China Fake 1400 http://newbalance4sale.com/630-new-balance-m991-new-balance-m988-double-eleven-new-...
08.06.2016
Мојата професија
    Мојата професија 10-та епизода: Мајстор за леб и бели пецива - снимено во АД ЖИТО ЛЕБ - ОХРИД  
01.02.2016
Дуплирано произв...
Со огормно задоволство ве информираме дека изворот на многу моменти на среќа на стотици илјади луѓе низ целиот свет, А.Д. „Жито Леб“ од Охрид ги дуплираше капацитетите на производство на смрзнатиот лиснат програм - бидејќи стотиците илјади задоволни муштерии претендираат да почнат да се бројат во седум цифри. После извозот во Србија и Дубаи, во моментов...
01.02.2016
И шеиците од Дуб...
Границите на добриот вкус ги надминуваат сите други граници, политички или физички. Најдобар доказ за тоа е што дел од македонската прехранбена емиграција својата смисла за постоење ја реализира во Дубаи. И тоа не само на софрата на нашинците кои го сакаат вкусот на Македонија каде и да се наоѓаат низ светот, туку и во задоволниот желудник на стотиците илјади луѓе од целиот...
01.02.2016
И „Апетисимо“ ја...
Уште една низа од нашите познати производи го освојува Балканот - бидејќи задоволството е поголемо кога ќе се подели. А задоволството кое благодарение на соработката меѓу Жито Леб и српскиот синџир маркети „Макси Делез“ веќе го делиме со граѓаните на Република Србија е нашиот познат програм „Апетисимо“. Смрзнатите погачици со сирење, шунка и кашкавал...
01.02.2016
Охридскиот ѓевре...
Главната состојка на легендарниот охридски појадок кој вклучува и јогурт, најпознатото нешто што може да се јаде во Охрид а да не е извадено од езерото - охридскиот ѓеврек, од неодамна се наоѓа на менито на комшиите во Србија. Во Охрид не може да поминеш барем еден ден без на менито за појадок да ти се најде фамозниот ѓеврек. Сега, благодарение на соработката меѓу Жито Леб...