Përbërësit e brumit: miell gruri, ujë, margarinë (vaj pjesërisht të hidrogjenizuar bimor: vaj palme dhe vajra të rafinuar bimorë: vaj palme dhe vaj luledielli 80%, ujë, emulgatorë - mono dhe digliceride të acideve yndyrore dhe lecitinëluledielli, kripë gatimi (0.5 %), rregullatorë të aciditetit: acid laktik, acid citrik, konservues – kalium sorbat, aromë, ngjyrë - beta karoten), vaj të rafinuar bimor, tharm, kripë, përmirësues (dekstrozë, emulgator: mono dhe diacetil ester të acidit tartarik, mono dhe digliceride të acideve yndyrore, vaj të rafinuar të farës së rrepës vajdhënëse, antioksidant: acid askorbinik). Përbërësit e mbushjes: gjizë (djathë të freskët të fituar me ndarjen e albuminave nga hirra), referona.
gluten, qumësht, laktozë. Është e mundshme prania e gjurmëve prej susam.