Kroasan I Zbrazët Francez

Kategoria: 
programi i produkteve të ngrira / refus
Pesha: 
65 g.
Pesha pas pjekjes: 
50 g.
Sasia: 
80 copa në pako
Përbërja: 

Brumi: Miell T-500, miell për gatim, margarinë (vaj pjesërisht të hidrogjenizuar bimor: vaj palme dhe vajra të rafinuar bimorë: vaj palme dhe vaj luledielli 80%, ujë, emulgatorë - mono dhe digliceride të acideve yndyrore dhe lecitinëluledielli, kripë gatimi (0.5 %), rregullatorë të aciditetit: acid laktik, acid citrik, konservues – kalium sorbat, aromë, ngjyrë - beta karoten),ujë, tharm, sheqer, kripë,përmirësues (dekstrozë, emulgator: mono dhe diacetil ester të acidit tartarik, mono dhe digliceride të acideve yndyrore, vaj të rafinuar të farës së rrepës vajdhënëse, antioksidant: acid askorbinik), përzierje të gatshme për kruakan (sheqer, gluten, vaj bimor, shurup glukoze, proteinë, e verdhë veze në pluhur, miell, proteina të qumështit, aroma, E300).

Alergjenët: 

gluten, vezë, proteina të qumështit. Është e mundshme prania e gjurmëve prej sojë, susam.

Afati i përdorimit: 
6 muaj