Bukë E Bardhë E Prerë Në Copa

Kategoria: 
programi ditor / bukë
Pesha: 
470 g.
Barkodi: 
5319990928986
Përbërja: 

miell gruri, ujë, tharm, kripë, përmirësues (mjet kundër koagulimit E170, miell soje, emulgator: mono dhe diacetil ester të acidit tartarik, mono dhe digliceride të acideve yndyrore, antioksidant: E300).

Alergjenët: 

gluten, sojë.

Afati i përdorimit: 
produkti i freskët njëditor