01.02.2016

Edhe sheikët e Dubait e duan shijen e Maqedonisë

Kufijtë e shijes së mirë i tejkalojnë të gjithë kufijtë e tjerë, politikë ose fizikë. Dëshmia më e mirë për këtë është se një pjesë e emigrimit të ushqimit të Maqedonisë kuptimin e saj të ekzistencës e realizon në Dubai. Dhe jo vetëm në tryezën e emigrantëve tanë të cilët duan shijen e Maqedonisë kudo që të jenë në botë, por edhe në lukthin e kënaqur të qindra mijëra njerëzve në mbarë botën, të cilët jetojnë në këtë vend.

Produktet e ngrira refus të kompanisë Zhito Luks tashmë janë në Emiratet. Ndoshta Maqedonia nuk ka naftë që të jetë e barabartë ekonomikisht me Emiratet, por kur bëhet fjalë për ngrënien, ne e ndriçojmë rrugën.

Albanian