EN MK SQ
Добредојдовте
 

Добредојдовте на веб страницата на претпријатието  "Жито Леб", кое со своето 60-годишно постоење се здоби со забележителен авторитет и кај потрошувачите и кај деловните пертнери.
Нашата задача е тој авторитет и доверба да ја одржуваме и натаму, пред се со поголема одговорност и дисциплина кон извршувањето на поставените работни задачи, во постојана борба за што подобар квалитет.

Новости
 

Архива

Ви препорачуваме
 

Биомикс леб - 400гр.                               Погача свети леб - 1000/1500/2000гр.              Декориран кроасан - 90гр.

IMG_0378.jpg           IMG_0221.jpg           IMG_0711.jpg

КОНТАКТ ИНФО

Тел: + 389 046 262 550

Тел: + 389 046 254 510

E-mail: zitoleb@zitoleb.com.mk

Следете не:

zito_g.png         zito_tw.png         zito_f.png