Бел Леб Сечен На Парчиња

Категорија: 
дневен програм / лебови
Тежина: 
470 г.
Баркод: 
5319990928986
Состав: 

пченично брашно, вода, квасец, сол, подобрувач (средство против згрутчување Е170, соино брашно, емулгатор: моно и диацетил естер на винска киселина, моно и доглицериди на масни киселини, антиоксидант: Е300).

Алергени: 

глутен, соја.

Рок на траење: 
свеж еднодневен производ