Лајбица Випродија

Категорија: 
дневен програм / пецива
Тежина: 
30 г.
Состав: 

Состојки во тесто: брашно ‘ржано, готова смеса випродија (интегрално пченично брашно, пченичен глутен, брашно од соја, сол, емулгатор Е472е, киселина Е330, регулатор на киселост Е263, антиоксиданс Е300, ензими), квасец, вода.

Алергени: 

глутен, соја.

Рок на траење: 
свеж еднодневен производ